ÁSZF/Impresszum

Szerszám Világ

Madal Bal Kft. 1173 Budapest, Régivám köz 2.

Címkék

A MADAL BAL Kft., illetve a MADAL BAL HOLDING AG svájci székelyű csoport tagjának saját márkái a következők:

- EXTOL (craft, premium, Industrial)

- Fortum

- HERON

Ezen márkákkal, termékekkel, logókkal és egyéb fizikai és szellemi termékekkel kapcsolatos bármilyen üzleti, vagy szellemi tevékenység csakis a MADAL BAL Kft. beleegyezésésével végezhető.

 

Így ideértendő a ráutaló magatartással, félreérthetőséggel járó, félrevezethetőségre okot adó tevékenységek engedélyezése is - pl.: cikkek, termék tesztek megjelenítése, publikálása, domain nevek használata, és minden egyéb amit az Adatvédelmi nyilatkozat idevonatkozó pontjai szabályoznak.

 

Amennyiben szeretné saját üzleti tevékenységének előnyére fordítani termékink népszerűségét, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal akár elektronikusan, telefonon, postai úton vagy személyesen.

 

Általános Szerződési Feltételeinket lásd a Rendelés menete oldalon.

Tárhely szolgáltatónk az acrossmedia.

 

A webshop-on közzétett bármilyen tartalom, akár részben, akár egészben a Szolgáltató szerzői jogvédelme alatt áll, így azzal a Szolgáltató hozzájárulása nélküli rendelkezés, így különösen annak bármilyen formában történő letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése bűncselekmény.


A Felhasználó a weboldal használatával elfogadja, hogy rá nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.


Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A hirdetések közzétételekor Szolgáltató teljes mértékben figyelembe veszi a gazdasági reklámtevékenységről szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseit.

 

A weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Szolgáltató nem felel. A weboldalon nyújtott tanácsadási szolgáltatás keretében közzétett válaszokért és azok bármilyen következményeiért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, azokért kizárólag a tanácsadást végző személyek felelnek.

  

A weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben Szolgáltató tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja. Ezen felül Szolgáltató az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

 

Az eredményes együttműködés megelőlegezett bizalmával,

Szerszám Világ Csapat