Kategóriák

Barkácsötletek

A rend a lelke mindennek az előszobában is - fali üzenőfal kulcstartókkal és levélrendezővel

2017.10.22 16:24

Hozzávalók:

Kezdjen a levéltartóval. A 3 egyforma méretű deszka rövidebb oldalán jelöljön be 2,5 centit. Ebből a pontból kiindulva a távolabb eső hosszú oldala felé az Extol Premium dekopírfűrész és az Extol Premium gérvágó segítségével 45°-ban vágja le a sarkokat. Ezután rögzítse őket egyenlő távolságban az egyik hosszabb léchez Extol Premium akkus fúró csavarozóval

0002.jpg

Miután ez megtörtént, a levélrendezőt a csavarozóval rögzítse a falaphoz úgy, hogy az aljától legalább 7 centire legyen, így alatta lesz hely a kulcs akasztóknak, majd tegye fel az előlapot is. Érdemes a rendezőt belülről ferdén rögzíteni a falaphoz, így nem fognak csillogni a csavarfejek, de ha nem szeretne kockáztatni, akkor szemből is odaerősítheti és leragaszthatja bármely faáru boltban kapható csavartakaró matricával a szembetűnő fejeket. 

0003.jpg

Ezután jöhet a pácolás. Amíg szárad, addig a kisebbik táblát fújja be krétafestékkel, majd rögzítse a falaphoz a rajzszögekkel. Ha nincs otthon krétafesték ez a lépés kihagyható, a kis tábla helyett egy családi fénykép is jól mutat a bal felső sarokban.

Miután megszáradt a fa, csavarja be a kulcsakasztókat, valamint rögzítse a csipeszeket szintén az Extol Premium fúró csavarozó segítségével. 

000001.jpg

Akassza fel a falra és zsebelje be a dicséreteket, amiért rendet teremtett az előszobában.