Kategóriák

Barkácsötletek

Legyen állandó és biztos helye a tipliknek, csavaroknak és szögeknek

2017.11.05 14:29

Hozzávalók:

 

Az első lépés a kis üvegek beszerzése. A kamrában a felső polcon, biztosan talál két-három üres „erőspistás”, lekváros, vagy savanyúságos üveget, melyeknek jó állapotú a tetejük is, tehát zárhatóak. Majd fogja a kupakokat és fejjel lefelé helyezze egy arra alkalmas deszkára, vagy üllőre. Ez után egy szög és az Extol Premium kalapács segítségével egy-egy határozott ütéssel egymástól egyenlő távolságra lyukassza át őket három helyen.

 115211.png

Ha ez kész, dugja át a polc vastagságához megfelelő hosszúságú facsavarokat az újdonsült lyukakon. Majd egyik kezével szorítsa a tervezett helyére a fedelet, a másikkal pedig rögzítse azt a polc aljához az Extol Premium akkus fúró csavarozóval.

 Most már csak szét kell szortíroznia a szögeket, csavarokat, tipliket és egyéb kallódó, a szereléshez szükséges alkalmatosságokat az üvegekbe, majd akár egy villanykörtét, csavarja be az őket a felerősített kupakjaikba. 

 115311.png

Ezután nincs más dolga, csak élvezni a rendet, melyet Ön teremtett, hiszen már mindig tudni fogja, hogy hová kell nyúlnia, amikor be kell ütnie egy szöget, vagy össze kell csavaroznia az önadagoló madáretetőt