Kategóriák

Hírek

Barkácslelkű hölgyek a célkeresztben

2016.12.01 10:34

Önnek is van olyan hölgy ismerőse, aki szereti maga cserélni a lakásban a kiégett izzókat, beállítani a szekrényajtón a kivető pántokat, és megjavítani a dugaljakat? Tudja már mivel lepje meg őket Karácsonyra?

Ahogyan az urak körében, úgy a hölgyek között is nagy népszerűségnek örvend a barákácsolás – akár mint a ház körüli „kötelezők” elvégzése, akár egy hobbi, ami kikapcsol. Ezeknek a hölgyeknek (vagy a figyelmes párjuknak) ajánljuk figyelmébe az EXTOL méltán népszerű szerszámkészletét, az EXTOL Lady táskát.

11-20.jpg

Minden olyan szerszámot tartalmaz, amelyre a hétköznapokban szükség lehet a ház körül: ¼” dugókulcs készlet az alapvető kulcsnyílás méretekkel, amelyekkel a háztartásokban leggyakrabban találkozunk, racsnis meghajtó és hosszabbító. Imbusz kulcs készlet 1,5 – 10 mm méretig, amellyel a legtöbb bútor szerelhető, 160 mm kombinált fogó, órás csavarhúzó, PH és PZ csavarhúzók, valamint egy kalapács is helyet kapott a készletben. Továbbá néhány olyan nélkülözhetetlen kiegészítő, mint a mérőszalag, fázis ceruza és a tapétavágó kés.

Tudja mit? Inkább nézze meg saját szemével az összes tartozékát ennek a fantasztikus készletnek és lepje meg most hölgy ismerősét, párját ezzel a páratlan ajándékkal :)

Üzleteink