Hírek

Tipp: Darts fal saját kezűleg

2016.08.10 11:11

Szeret darts-ozni, de félti otthon a falát, hogy kilyuggatja? Néhány deszka és alapszerszám segítségével bámulatosan egyszerűen készíthet saját falat, amelyet egyáltalán nem kell sajnálni, ha beleállnak a darts nyilak. Ismerje meg most a részleteket…

Mire lesz szüksége? Mindössze egy régi fa fiókra vagy régi, már nem használt raklapokra, néhány szögre és egy kiváló kalapácsra, sőt, igény szerint egy multifunkciós eszközzel méretre szabhatja, illetve lecsiszolhatja a felületet, majd lefestheti a táblát.

dartsfal.jpg

A tábla elkészítése rendkívül egyszerű: a régi fiókját szabadítsa meg a felesleges elemektől (három oldalléce, kilincs), majd csiszolja le a felületet. Érdemes lehet lekenni valamilyen festékkel is, hogy még jobban beleilleszkedjék az új remekműve a környezetbe. Mindenképp érdemes egy oldallécet meghagyni, amely a tábla alsó felén helyezkedjen el, mert ide be tudja szúrni a nyilakat.

Ezt követően nincs más dolga, mint felrögzíteni a falra az új szerzeményét, majd áthívni a barátokat egy darts bulira! Játékra és barkácsolásra fel!

>> Figyelmeztetés! A falra rögzítésnél ügyeljen a falban húzódó magasfeszültségű vezetékekre. Amennyiben lámpakapcsoló vagy dugalj fölé helyezné a darts falvédőt, mindig bizonyosodjon meg arról, hogy hol húzodnak a vezetékek. Ha szeretne biztosra menni, akkor pedig egy fémdetektor segítségével ellenőrizze le a kiszemelt falfelületet. <<