Kategóriák

Üzletek

Budapest 17. ker. Szerszámbolt - Bék Kft. - Műhelynet

Műhelynet szerszámbolt (BÉK Kft.)Szerszámbolt Budapest 17 ker - Bék Kft.
 A SzerszámVilág Üzletlánc tagja

  • 1174 Budapest, Táncsics Mihály u. 61.                          (A SAAB szerviz mellett)
  • Tel: 1/253-5218 hétköznap 9-16 óráig.
  • Mobil: 36/30-2424522 (hétvégén is)
  • Nyitva tartás: hétköznap 9-16 óráig.
  • web: www.muhelynet.hu

Cégünk a BÉK Kft 2003-ban alakult mint családi vállalkozás.

Fő tevékenységünknek a csomagszállítás, árufuvarozás köröket jelöltük, bízva a már meglévő kapcsolataink további jó működésében. Évekig jól is működött a rendszer, a kiscsomag szállítástól az ügyintézésig, anyagbeszerzésig több területen dolgoztunk együtt megrendelőinkkel, és ezek a kapcsolatok egésszen 2007-2008-ig jól is működtek, azonban a szerződött vállalkozások vagy saját szállítást vezettek be, vagy annyira nagyra nőttek, hogy a megnövekedett szállítási mennyiségbe már nem tudunk beleszólni.

Új lehetőségeket kellett keresni, és a cégvezető ( Bálint Balázs ) immár 26 éves autós műszaki szakmai múltjára alapozva 2009 év elején elkezdtünk műhelyfelszereléseket, és szerszámokat forgalmazni. Már az első hónapok meglepően jó eredményekkel kecsegtettek, így megnyitottuk webshopunkat ( www.muhelynet.hu ) ahol immár több mint 1500 termékünk szerepel, és a kínálat valamint a forgalom folyamatosan növekszik.

SSzerszámbolt Budapest 17 ker - Bék Kft.ikerünket elsősorban a szakmai múltnak, a jó minőségű felszereléseknek, a segítőkészségnek, és az emberi vevőcentrikus hozzáállásunknak tudjuk be. Valljuk, hogy az olcsóság nem minden esetben kifizetődő, inkább igyekszünk minőségi, az ipari körülmények között is hosszútávú munkára alkalmas eszközöket kínálni. Igyekszünk megrendelőinknek a saját igényeik szerinti legjobb megoldást megtalálni. Az érdeklődők igényeinek elvárásainak ismeretében, a nekik leginkább megfelelő megoldást ajánljuk.

Ha úgy alakul, hogy a vevő a saját igényének nem megfelelő szerszámot választ, segítünk a legjobb megoldást megtalálni.

Műhelyfelszerelések, szerszámok és szerelési segédanyagok több gyártótól, XADO , HORN , GENIUS, EXTOL, CETAFORM, GreenHand Ampro, Extol Prémium, Extol Craft, Yato, Licota, Ellient tools, Torin Big Red, Oxiturbo, Askaynak, Vulcan, Vorel, York, Ariex, Fortum, BGS, Mannesmann, Kraftmann, Ring, Trax, Heron, KS tools, Facom, Polar tools, Pangus, Force, Vogel, Hazet, Karbosan, Belzer, Kunzer, Aircraft, Schneider, Flex, Kennedy, Olfa, Stanley, Voltcraft, Fein, B és D, Hilti, Kito, Bondhus, Sata, Power Man, Milwaukee, Swiss Tool, Irwin, Maxwell, Fahrenheit, Handy, Puma, és más márkák szakkereskedése.

www.hornwinch.hu

Magas minőségű HORN csörlők és felszerelések off-road felhasználásra, és egyéb munkákhoz, elektromos, kézi, és hidraulikus meghajtással, teljes tartozék és alkatrész ellátással, tanácsadással, felszereléssel.

Referenciák, múltunk, és gondolataink, cégleírás, cégadatok.

www.bekkft.hupont.hu

Szerszámbolt Budapest 17 ker - Bék Kft.
Szerszámbolt Budapest 17 ker - Bék Kft.
Szerszámbolt Budapest 17 ker - Bék Kft.
Szerszámbolt Budapest 17 ker - Bék Kft.
Szerszámbolt Budapest 17 ker - Bék Kft.
Szerszámbolt Budapest 17 ker - Bék Kft.Nagyobb térképre váltás