Kategóriák

Üzletek

Miskolc Szerszámbolt - Kertész Áruházak

Kertész Áruházak Kft.Szerszámbolt Miskolc - Kertész Áruház
A SzerszámVilág Üzletlánc tagja

3526 Miskolc, Búza tér 10.

tel: 46/328 288, 46/414-366
fax: 46/416-016

e-mail: info@kerteszaruhazak.hu

www.kerteszaruhazak.hu

Szerszámbolt Miskolc - Kertész Áruház
Időszakos nyitva tartás március 1-től június 15-ig:
H-Sze; Pé: 7.00-17.00; Csütörtök 7.00-18.00; Sz: 7.00-13.00; V: zárva

Időszakos nyitva tartás június 16-tól február 28/29-ig:
H-P: 7.30-16.30; Sz: 7.30-12.00; V: zárva

A Kertész Áruházak Kft. 2008. januárban vette át egy 30 éve működő, de nehézségekkel küzdő vállalkozástól a  kertész-, iparcikk kiskereskedelmi tevékenységet.

Jelenleg Miskolcon a Búza téren és az Újgyőri főtéren, Kazincbarcikán és Tiszaújvárosban működtetünk Kertész-Iparcikk Szaküzletet.

A Kertész Áruház több, mint 30 éves múltja kötelez bennünket a kertészkedők, barkácsolók, és ezen tevékenységekhez kapcsolódó háztartási, háztáji teendőket végző magánszemélyek potenciális igényeinek teljesítésére.

Partnereink vásárlási szokásaihoz igazított alternatív opcióval bíró Törzsvásárlói Rendszerünkkel, rendszeresen frissülő  akciókkal, továbbá beszerzési partnerprogram működtetésével támogatjuk, hogy törzsvásárlóink és az új Vevőink még kedvezőbb áron jussanak hozzá az általunk kínált termékekhez.

Szerszámbolt Miskolc - Kertész ÁruházKönnyen áttekinthető üzletterekben, hagyományos és bliszteres árukihelyezéssel, a pénztárakban vonalkód-leolvasóval, bankkártya-terminálokkal biztosítjuk a gyors, és kényelmes vásárlást.

Fogyasztóorientált és a szállítók által minősített tevékenységünk, valamint a realizált forgalom alapján több neves termékcsoportnak vagyunk kiemelt kiskereskedelmi forgalmazója, pl. Rédei és, ZKI vetőmagok, OleoMac kerti- és erdészeti gépek, Extol kisgépek barkácstól az ipari kategóriág, HERON benzinüzemű áramfejlesztők és szivattyúk, Elpumps elektromos szivattyúk, Florasca virágföldek, Glialka Star gyomirtó szer,  stb.

Értékesítési tevékenységünk egészét folyamatosan fejlesztve az a célunk, hogy eladó és Vevő részéről egyaránt őszinte tartalommal bírjon a köszönés a pénztártól való távozáskor: VISZONTLÁTÁSRA! 

Szerszámbolt Miskolc - Kertész Áruház