Kategóriák

Üzletek

Nagykáta Szerszámbolt - Hamar-Barkács Kft.

Hamar-Barkács Kft.Szerszámbolt Nagykáta - Hamar barkács
A SzerszámVilág Üzletlánc tagja

A Hamar-Barkács Kft. 1996-ban alakult a Bt. átalakításával (jogutódjaként), és azóta is folyamatosan fejlődik mind a kis-, mind a nagykereskedelem területén.

Szerszámbolt Nagykáta - Hamar barkácsA barkácsbolt vevőköre nagykátai és környékbeli cégek (kivitelező, szolgáltató vállalkozások) és magánszemélyek. A nagykereskedés pedig az ország számos megyéjében szolgálja ki a kiskereskedőket, a viszonteladókat és a felhasználókat.

A nagykereskedelmi tevékenység során a cég az árut saját haszongépjárműivel szállítja az ország számos pontjára (a teljes nagykereskedelmi áru mintegy 80%át, az ország területének 60%-ára).

A termékek hatékonyabb terítésére a Hamar-Barkács Kft. üzletkötőket alkalmaz. Jelenleg a Hamar-Barkács Kft. nagykereskedelmi üzletágának mintegy 300 állandó vevője van.

A Kft. beszállítói között vannak importőrök, gyártók, külföldi partnerek, és nagykereskedők is, mint pl. az ESAB, vagy a FÉMI KSZ Kft. Megbízhatóságuknak és tevékenységük magas színvonalának köszönhetően több megrendelőjükkel, beszállítójukkal is hosszú távú kapcsolatot sikerült kialakítaniuk.

Honlapunkon folyamatos letöltési lehetőséget biztosítunk viszonteladóinknak.

Szerszámbolt Nagykáta - Hamar barkács
Szerszámbolt Nagykáta - Hamar barkács
Szerszámbolt Nagykáta - Hamar barkács
Szerszámbolt Nagykáta - Hamar barkácsNagyobb térképre váltás