Kategóriák

Üzletek

Székesfehérvár Szerszámbolt - Albaszerszám

Albaszerszám WebáruházSzerszámbolt Székesfehérvár - Alba Szerszám
A SzerszámVilág Üzletlánc tagja 

Autók & Szerszámok Áruháza

Az Albaszerszám Webáruházat 2010-ben hoztuk létre. Bár a kezdetekben kizárólag csak online értékesítéssel foglalkoztunk, de az igények felmérése után és az egyre nagyobb érdeklődés hatására késztetést éreztünk, hogy megnyissunk egy hagyományos értelemben vett üzletet is, ami nem csak, mint átadópont működik, hanem a betérő vásárlók igényeit is kielégíti.Szerszámbolt Székesfehérvár - Alba Szerszám

Erre 2012 őszén került sor, de az alig 30 m2-es helyiséget nagyon hamar kinőttük, ezért 2013 májusában egy új és tágasabb helyre költöztünk, ahol közel 100 m2-es üzlettérrel várjuk kedves vásárlóinkat.

A kiszolgálásban udvarias és szakmájuk iránt maximálisan elhivatott eladók segítenek kiválasztani a célnak és természetesen a pénztárcának is megfelelő terméket. A kínálatunk rendkívül széles palettával bír, s mivel Szerszám Világ mintabolt minősítéssel rendelkezünk, az Extol, Fortum és Heron márkák legkeresettebb termékei mindig vannak raktáron.

Természetesen az online megjelenésünket is folyamatosan bővítjük, így megtalálhatóak vagyunk web-en, valamint Facebook-on, Google Plus-on is.

Elérhetőségeink lefedik szinte az összes létező csatornát, így leendő ügyfeleink felvehetik velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben, skype-on vagy akár a fent említett közösségi oldalak egyikén is.

Szerszámbolt Székesfehérvár - Alba Szerszám

Szerszámbolt Székesfehérvár - Alba Szerszám

Szerszámbolt Székesfehérvár - Alba Szerszám